Минали семинари

A One-day Brand Workshop by Marty Neumeier

16.04.2013

Искате ли да присъствате на един вълнуващ еднодневен практически маркетинг семинар, който ще ви научи как да приложите по ефективен начин петте стъпки за изграждане на успешна марка... Диференциация. Сътрудничество. Иновации. Валидиране. Култивиране.

Виж още

Медиа планиране и телевизионна автореклама

23.04.2013

Практически маркетинг семинар, от който ще разберете как да увеличите приходите от реклама в резултат на оптимизирането на авторекламната стратегия? Искате ли да сте сред първите, които ще разберете повече за това?

Виж още

One day brand valuation seminar

10.06.2013

Основните теми на семинара ще се фокусират върху принципите за оценка на една марка. Кои са те?

Виж още

Как да създадем успешна марка в България?

15.10.2013

Изграждането на успешен български бранд е предизвикателство за голяма част от компаниите, които ежедневно се изправят пред решаването на сложни казуси, свързани с търговските марки.

Виж още

Успешни стратегии за въвеждане на българска марка на пазара

18.02.2014

Реални примери от българската маркетинг практика, които ще ви образоват, мотивират и активират. Ролята на маркетинг проучванията при създаване на нова марка. Видове стратегии за въвеждане на нова марка на пазара. Положителното клиентско преживяване с марката. 

Виж още

Как да изградим идентичност на марка?

10.06.2014

Защо марките със силна идентичност печелят по-добре от всички останали? Как да изградите разпознаваема идентичност на марката? Какво е Brand Book?

Виж още