Мнения на участници

18.02.2014 | Успешни стратегии за въвеждане на българска марка на пазара

"Семинарът беше много полезен и за хора предприемачи, които развиват  собствен бизнес и налагат своя марка. Горещо препоръчвам и други подобни събития, организирани от Power Brand!"

Евгения Георгиева, Управител, ТалънтЛинк България

 

15.10.2013 | Как да създадем успешна марка в България?

"Много приятно съм изненадана от събитието. Ходила съм на доста семинари, в това число и с чуждестранни лектори. Харесва ми това, че организаторите са успели да изберат най-интересното от българския пазар. Някой би казал: „хубаво, но лекторите са българи”. Да, така е, но на практика ние живеем тук и повечето от нас работят в България. Разбира се, може да почерпим опит отвън, но той трябва да бъде адаптиран към местните условия на пазара. Лекторите на семинара съумяха да пречупят успехите и паденията на българските марки през опита, лично за мен това бе най-ценното."

Галина Димитрова, мениджър маркетинг и продажби, „Diplomat Plaza” Hotel &Resort

"Радвам се, че бяхме част от този прекрасен семинар. Ползите и съветите, които получихме, са абсолютно приложими в нашата работа, и ще ни направят още по-успешни в професията. Мнението ни е крайно положително, защото организацията на събитието, обстановката и лекторите бяха на изключително високо ниво. Сигурни сме, че този семинар няма да бъде последен за екипа, най-вече заради цялостните впечатления, които събитието предизвика в нас. Благодарим за чудесната книга „Брандинг 101”, която ни подарихте в началото на семинара."

Теодора Цветева, бранд мениджър, "Амперел" ООД

 

16.04.2013 | A One-day Brand Workshop by Marty Neumeier „Как да изградим успешна марка:
Стратегия и Творчество”

"Марти Ноймаер е едно от най-значимите имена в областта на брандинга. Този семинар дава метод, чрез който всеки един маркетолог може да постигне определени цели, което е изключително полезно. Оценявам семинара много високо, нещата са направени просто, ясно и най-вече имат практическа насоченост."

Николай Неделчев, Изпълнителен директор, "Публисис" АД

"Лично аз изпитвам детско вълнение по начина, по който е организиран семинара на Марти Ноймаер. Много е практичен и полезен за работата, всичко изглежда по детски приятно и интересно. Не е стандартна теоретична постановка."

Славина Христанова, "Медицинска Техника Инженеринг" ООД

"Много добре и много нашироко е застъпена практическата част по време на уъркшопа с Марти Ноймаер. Това е основното, което липсва на повечето семинари, на които съм присъствал, особено в България. Насочен е към практиката, бизнесът в България има нужда от подобни семинари."

Даниел Петров, "Каменица" АД