За нас

Серията от практически маркетинг семинари, посветени на правилата и технологията по създаване, изграждане, развитие и оценка на една марка е проект на консултантска фирма „Пауър Бранд”, който стартира през 2013 година.

„Животът на една марка“ е името, което избрахме за серията от семинари, защото в маркетинга всичко между бранда и потребителите е повече от лично.

И защото сме хора, които мислим в синхрон с времето, в което живеем, ние заедно с марките, решихме да потърсим причина за всичко, което се случва, или по-скоро не се случва... 

Независимо, че темата за марките е на повече от 5000г, ние се фокусираме върху нея по няколко причини: осъзнали факта, че много малко специалисти в страната притежават тези специфични познания и опит. 

Междувременно изострената конкуренция, свитите маржове и намаляващата покупателна способност на потребителя, поставят все по-сериозни изисквания към нас маркетинг специалистите за постигане на търговски и бизнес цели.  
Потребителите поемат все по-премерени рискове при взимане решения за покупка и търсят сигурност при своя избор в марката. Всички ние сме пренаситени от информация, живеем набързо някак и често се налага да взимаме решения за покупка основно и само на МАРКАТА.

Ние се превърнахме в новите „сървайвари”, които се опитват да оцелеят в ерата на вниманието, в която “брендирането” на всяка сфера от нашия живот е от изключително значение, за да бъдем забелязани, запомнени и в крайна сметка успешни в постигане на поставените цели.

Темите са повече от интригуващи и атрактивно поднесени с необходимото професионално разбиране. Всеки семинар от серията съчетава практически препоръки и маркетингови трикове.

как се създава една марка?
идентичност на марката, как да я изградим?
стойност на марката, как да я измерим? 
архитектура на марката, какво включва?

…и още тайни теми, свързани с живота на една марка.

Знаем, че времето, в което живеем заедно с марките е твърде кратко, за да го губим само в теория...

Затова решихме да привлечем като лектори на тези семинари маркетинг хора от бизнеса, с над 10 годишен опит и доказани успехи на нашия пазар. Искаме да дадем професионална трибуна на опита и знанието. 

Ние сме повече от смели в стремежа си да ви запознаем с някои водещи имена от световния маркетинг консултантски елит, хора практици, които не само ще споделят своя опит и формула за успех, но и ще дадат практически средства за прилагане на сложни маркетинг и брандинг теории.

Вижте повече кои са те в Предстоящи семинари.

Ако искате да научите повече за Power Brand натиснете тук.