Нашите лектори

Илиян Ковачев

Криейтив директор на ilyan.com

Илиян Ковачев работи по проекти на редица български и международни  марки като: Milka, Zagorka, Danone, Chio Chips, сп.”Мениджър”, Главболгарстрой, Jacobs 3in1, Schwarzkopf, Domaine Boyar и други.

Гордее се, че в продължение на 20 години съумява да създава среда за талантливи хора, които правят живота още по-красив със своите творчески изяви.

Илиян е от хората, които владеят до съвършенство изкуството да превръщат забавлението в печелиш бизнес. Преди повече от 18 години успешно се упражнява върху първия български сайт, който поставя началото на най-голямата дигитална агенция в България.

Илиян разработва интерактивни дизайнерски концепции, които успешно взаимодействат с потребителя по интуитивен начин.

Докато следва „Бизнес администрация”, Илиян развива иновативни начини за комуникация, които впоследствие прерастват от хоби в печеливш бизнес модел.

Илиян е предпочитан лектор на форуми в Лондон, Букурещ и София, пазарите, в които компанията управлява собствени офиси. Носител е на редица авторски награди за дизайн.

Дигиталната агенция ilyan.com стои зад изграждането на над:

- 200 корпоративни идентичности
- 200 уеб страници
- 200 дигитални проекта
- 80 чуждестранни проекта в Европа и Северна Америка

„Аз силно вярвам, че късмета ни дебне зад всеки ъгъл и нашата работа е да минаваме покрай повече ъгли.”, споделя Илиян в свое интервю.