Нашите лектори

Велина Мавродинова

Творчески директор и партньор „Ентусиазъм”

Велина Мавродинова е основател на първата брандинг компания в България, която стои зад разработката на над 80 идентичности с около 35 награди от български и международни професионални конкурси.

В продължение на годините, Велина Мавродинова е работила в  РА „Крес”, „Стамбули България” ЕООД , McCann Ericson – София.

През 2004 година основава и ръководи в партньорство компанията за брандинг,  дизайн на опаковки и консултации „Ентусиазъм”.

Велина се гордее с работата си по редица проекти, сред които: ребрандинга на козметична компания „Арома”, изграждането на бранд идентичностите на сладоледи „Coppa della Maga”, верига магазини „Casavino”, хляб „Вита”, овощни градини и лозя „Капатово”, хранителни продукти „Така, да!” и други.

„Ентусиазъм”, е компанията, която стои зад редизайна на OTC продуктите на „Софарма” АД и много други проекти, които влизат в домовете на потребителите си, като променят живота и културата им.

Велина Мавродинова е завършила Националната художествена академия „Николай Павлович” и Художествена гимназия в София. Практикува професията си повече от 24 години.

Лектор е на множество специализирани събития като: Форум на рекламата 2012, Sofia Design Week 2012, Ораторско майсторство (TEDxBG и Горичка) 2012, ФАРА 2012 и други.

Велина Мавродинова е член на BACCA.

„Кариерата е хубаво нещо, но аз предпочитам да гледам на нея като на лично развитие. И така погледнато, тя е нещо, което се движи постоянно в посоката, която ме прави щастлива.”, споделя Велина в свое интервю.