Нашите лектори

Теодора Вълчанова

Маркетинг мениджър „Матраци ТЕД”

Теодора Вълчанова е маркетинг мениджър от ново поколение с модерно мислене, фокусирано върху потребителската удовлетвореност.

Теодора се гордее с реализирането на последната рекламна кампания „Светът обича матраци TЕД  - напрaвени в България за теб!”.

Кампанията насочва вниманието на широката общественост върху качеството и достъпната цена на българските продукти, като припомня, че в световен мащаб родното производство е високо ценено и предпочитано.

Теодора Вълчанова стои зад въвеждането на пазара на непружинната колекция на Матраци ТЕД, както и зад множество национални промоции, BTL и ATL  активности.

Професионалните й ангажименти, са свързани с разработването на програми за лоялност, портфолио за специализирани канали, стратегии за въвеждане на различни продукти в нишови сегменти.

Теодора Вълчанова е магистър по икономика със специалност „Финанси”от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”.

Притежава бакалавърска степен по “Индустриален мениджмънт” от УНСС, София и има завършена магистърска програма “Икономика на предприятието и ръководене на проекти” към Univerisite de Nante  &  IFAG

„Практиката е много по-интересна от теорията.”, споделя Теодора в свое интервю.