Нашите лектори

Дарин Маджаров

Създател на Уча.се

Дарин завършва с медал за отличен успех Априловска гимназия през 2006 година. В периода 2006 – 2011 година получава бакалавърска и магистърска степен по електроника и компютърни науки в Jacobs University, Бремен, Германия.

Докторант е в областта на възобновяеми източници на енергия и електрически коли в KU Leuven (Католически университет, Льовен), Белгия от 2011 година.

Дарин има амбицията да превърне Уча.се във виртуалната среда, която да провокира желание в учениците и студентите да се подготвят за училище и университета по един много различен вдъхновяващ начин.

Дарин е млад и амбициозен човек, здраво стъпил на земята, с реална представа за своите възможности и смел поглед в бъдещето. Вярва, че може да пробва всичко, не го е страх от това, обогатява се, когато прави различни неща.

Дарин продължава да се учи от интересните истории, които му се случват, както и от преживяванията на хората около него.

За проекта Уча.се:

Уча.се е един от най-популярните образователни сайтове в България с около 100 000 посетители месечно и над  25 000 урока, гледани всеки ден.  

Уча.се е бърз, лесен и интересен начин за учене в реално време. Платформата дава възможност за гледане на видео уроци по всички учебни предмети, задаването и отговарянето на въпроси. Уча.се е проект, който позволява поръчката на нови видео уроци и получаването им имейл.

Всеки ден онлайн платформата отчита над 2400 часа гледане на образователно съдържание и над 1000 нови регистрации.