Нашите лектори

Любен Белов

Управляващ съдружник LAUNCHub

Любен Белов е съосновател на най-голямата онлайн компания в България -Нетинфо.БГ, която от създаването си до момента се развива  като изключително успешна българска марка. В портфолиото на Нетинфо.БГ са включени платформите abv.bg, vbox7.com, vesti.bg и други.

Любен е предприемач от ново поколение, който с много професионален хъс, опит и ноу-хау помага на редица млади ентусиазирани екипи да стартират и развият успешно своите компании, превръщайки ги в пазарни лидери в определена сфера на дейност.

Любен Белов притежава магистърска степен по право от СУ “Св.Климент Охридски”.

Любен е откривател на възможности и участва в създаването на амбициозни проекти, които помагат на стартъп компаниите да завладеят нови пазари.

LAUNCHub е сийд фонд за рисково финансиране, който инвестира в предприемачески компании в областта на дигиталната сфера, предимно от Югоизточна Европа.

LAUNCHub управлява 9 милиона евро  по инструмента “Entrepreneurship Acceleration and Seed Financing” от съвместната инициатива JEREMIE на ЕИФ и ЕК.

Любен приема професионалните предизивикателства, с които се сблъсква всеки ден като източник на много енергия за следващи печеливши проекти.