Нашите лектори

Мартин Петров

Мениджър бизнес развитие, Sportal Media Group

Мартин Петров отговаря за бизнес развитието на компанията и има ключова роля за разрастването на портфолиото с онлайн платформи на групата. Мартин притежава повече от 6 години опит в дигиталната индустрия. Кариерата му е свързана с успехите на онлайн порталите Sportal.bg, Sportal.rs, Sportal.ru, Sport.net, Profit.bg, Novini.bg, Woman.bg, Hotnews.bg и други, които са част от Sportal Media Group.

Мартин е разработил над 180 дигитални кампании за български и международни брандове, клиенти на Sportal Media Group. Стратегическото му мислене и подход допринасят за успешната реализация и забележителните резултати, които кампаниите постигат.

Мартин се гордее със своята работа на Мениджър бизнес развитие, защото знае цената на усилията, довели до превръщането на Sportal Media Group от стартиращ бизнес с малък екип в един от лидерите на българския дигитален пазар.

Активно участва в разработването на иновативни проекти и бизнес модели за всички онлайн платформи от групата на Sportal.

Мартин е от професионалистите, които не се притисняват  да споделят опит пред хората, които искат да научат повече за необятните възможности на дигиталната индустрия.

Мартин Петров притежава дипломи по бизнес администрация от Lander University, South Carolina, МИО и маркетинг от УНСС.

Професионалната страст към новите технологии и маркетинга в дигитална среда, са движещата сила, благодарение на която Мартин върви със своя екип по пътя на успеха.